miserabilism

music gets the best of me, but you get the rest of me
14 april, 2009
The Hollywood Disco Jazz Band feat. The Waters - Don's Place (1979)


The Hollywood Disco Jazz Band.

Det räcker liksom med det för att jag ska gå igång.

När musiken som etsats in på den tolv tum stora vinylen är ett discofierat möte mellan tv-signatur och Las Vegas-show, ja då finns det inte särskilt mycket mer att säga.

Det är inte heller särskilt konstigt att det låter både tv-signatur och show om "Don's Place". Låten producerades av Bruce Miller, som skrivit många tv-signaturer (bland annat till Frasier) och Don Cornelius, som var skaparen av och programledaren för klassiska tv-showen Soul Train. Allt mixat av Bobby Martin, medlem av Kenny Gambles och Leon Huffs Philadelphia International-husband MFSB, och med sång av The Waters, som gjorde bra grejer även på egen hand under discoeran.

Kanon? Jamenförstås.

(Kombinationen The Hollywood Disco Jazz Band och The Waters resulterade även i den version av Soul Train-signaturen som användes åren 1978 till 1980)The Hollywood Disco Jazz Band feat. The Waters - Don's Place

(For the Love of Jof är en resa genom digitaliserandet av en hel hög vinylskivor som dagensskiva-forumveteranen jof dumpade på min hallmatta eftersom han hade tröttnat på att ha dem liggande)

Etiketter: , , , , , , , , , ,

posted by miserabilism @ 21:18  
0 Comments:
Skicka en kommentar
<< Home
 

© 2006 miserabilism | Blogger Templates by Gecko & Fly.
No part of the content or the blog may be reproduced without permission.

 
lonely girl dekorbild
 

Web This Blog
Om mig


Namn: miserabilism
E-post: miserabilism@gmail.com

Mer information

Senaste inläggen
Arkiv
Här skriver jag också
Länkar
Prenumeration